Σάββατο 29 Μαΐου 2021

24 ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΟ HAMMERFEST - ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ


24 νέα κρούσματα καταγράφηκαν στο Hammerfest κι ο Δημοτικός Ιατρός και το Εθνικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας (F.H.I.) προτείνουν να παραταθούν οι περιορισμοί.

Συνολικά, 283 άτομα στο δήμο έχουν διαγνωστεί με κορονοϊό, ενημέρωσε σήμερα η Δήμαρχος της πόλης, Marianne Sivertsen Næss. Η Δημαρχία του Hammerfest επέκτεινε μέχρι την Τρίτη τους τοπικούς κανονισμούς σχετικά με τα μέτρα ελέγχου των λοιμώξεων, οι οποίοι ίσχυαν μέχρι και τη νύχτα της Κυριακής.

Σε συνέντευξη Τύπου νωρίτερα το απόγευμα, η Δήμαρχος τόνισε ότι ο Δημοτικός Ιατρός και το F.H.I. συστήνουν να συνεχιστούν στο Δήμο τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό μέχρι και την Κυριακή 8 Ιούνη.

Στο Hammerfest, καταστήματα, γυμναστήρια, πισίνες και πολλά άλλα μέρη, την τελευταία βδομάδα είναι κλειστά κι όλοι οι κάτοικοι έχουν κληθεί να μείνουν στο σπίτι όσο το δυνατόν περισσότερο.

Επίσης, αρκετοί αστυνομικοί στην πόλη έχουν νοσήσει και βρίσκονται σε καραντίνα. Αυτό όμως δεν επηρεάζει την ετοιμότητα έκτακτης ανάγκης, όπως ανέφερε η αστυνομία της περιφέρειας Troms Og Finnmark.

Το τελευταίο γεγονός σχετίζεται με τη συγκέντρωση περισσότερων από 10 αστυνομικών σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Hammerfest, στις 12 Μάη.

Πηγή abcnyheter.no (η φωτογραφία είναι από αρχείο)

Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © FJORD! There Isn't No Way! There Is Norway! (Start 1/1/2021) | Powered by Blogger
Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com