Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟ DYREPARKEN ΓΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑ


Στο Dyreparken* της πόλης Kristiansand επιβλήθηκε πρόστιμο 500.000 ΝΟΚ μετά από ατύχημα που έγινε τον Ιούλη του 2019 όπου χτύπησαν δυο μικρά παιδιά. Η οικογένεια εξέφρασε την ικανοποίησή της για την επιβολή αυτού του προστίμου.

Το ατύχημα συνέβη μέσα στην έκταση του ξενοδοχείου Abra Havn, στο Dyreparken. Ένα 6χρονο κορίτσι είχε μόνο μερικούς τραυματισμούς ενώ ο 3χρονος αδερφός της τραυματίστηκε σοβαρά κι η κατάσταση της υγείας του δεν έχει ακόμα αποκατασταθεί.

Ο δικηγόρος της αστυνομίας στην Περιφέρεια Agder, Ole Martin Paulsen, τόνισε ότι το πρόστιμο επιβλήθηκε επειδή στο περιβάλλον της εργασίας παραβιάστηκε ο νόμος λόγω ανεπάρκειας εσωτερικού ελέγχου.

Από πλευράς Dyreparken, το πρόστιμο έγινε αποδεκτό. "Είναι σημαντικό ν' αναλάβουμε την ευθύνη γι' αυτό που συνέβη" δήλωσε ο διευθυντής του πολυχώρου, Per Arnstein Aamot.

Πηγή abcnyheter.no

* Πρόκειται για το μεγαλύτερο από πλευράς οικογενειακών επισκέψεων αξιοθέατο της Νορβηγίας, ένα πολυδιάστατο χώρο με ζωολογικό κήπο, υδάτινα πάρκα, πάρκο αναψυχής, καταλύματα και διάφορους άλλους χώρους.

Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © FJORD! There Isn't No Way! There Is Norway! (Start 1/1/2021) | Powered by Blogger
Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com