Σάββατο 8 Μαΐου 2021

ΞΑΝΑ ΣΕ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ MASTERS Ο CASPER RUUD


Σε δεύτερο διαδοχικό ημιτελικό σε Masters διοργάνωση θα αγωνιστεί ο Casper Ruud! Ο νεαρός Νορβηγός, μετά τη συμμετοχή του στα ημιτελικά του Monte Carlo Masters, προκρίθηκε και στους 4 καλύτερους του Mutua Madrid Open!

Μετά τη μεγάλη νίκη σε βάρος του Στέφανου Τσιτσιπά, ο Ruud κέρδισε και τον Αλεξάντερ Μπούμπλικ και πέρασε στα ημιτελικά του Madrid Masters, όπου θ' αντιμετωπίσει το φορμαρισμένο Ματέο Μπερετίνι.

Μόλις 68 λεπτά χρειάστηκε για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Καζάκου αντιπάλου του, τον οποίο κέρδισε με 7 - 5 και 6 - 1. Αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική πρόκριση για το Νορβηγό σε ημιτελικά χωμάτινου Masters.

Είχαν προηγηθεί το Masters της Ρώμης πέρυσι (ηττήθηκε απ' το Νόβακ Τζόκοβιτς) και το Masters του Μόντε Κάρλο φέτος (ηττήθηκε απ' τον Αντρέι Ρούμπλεφ).

Ο απόφοιτος της Rafa Nadal Academy βρίσκεται σε φοβερή αγωνιστική κατάσταση και στην καλύτερη φάση της μέχρι τώρα καριέρας του και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να βρεθεί σε νέα ύψη, στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ. Πιο συγκεκριμένα, απ' το Νο22 στο οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή, θα βρεθεί σίγουρα στο Νο16. Αν καταφέρει και κατακτήσει τον τίτλο στη Μαδρίτη αυτή την εβδομάδα, τότε θα φτάσει μέχρι και το Νο11 του κόσμου!

Πηγή tennis24.gr

Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © FJORD! There Isn't No Way! There Is Norway! (Start 1/1/2021) | Powered by Blogger
Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com