Τρίτη 25 Μαΐου 2021

ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟ BERGEN


Για όσους αγαπούν τον ήλιο, θα υπάρξουν καλές ευκαιρίες στο Bergen αυτήν την εβδομάδα. Οι κάτοικοι της πόλης μπορούν να απολαύσουν ένα υπέροχο καιρό το Σαββατοκύριακο.

Η εφημερίδα Bergens Tidende (BT) κάλεσε το Μετεωρολογικό Ινστιτούτο σήμερα Τρίτη για να ρωτήσει σχετικά με την πρόγνωση του καιρού στο Bergen τις επόμενες ημέρες και πήρε ως απάντηση ένα χαρούμενο μήνυμα.

"Θα είναι καλός καιρός. Πρέπει όπως να περιμένουμε λίγο για να βρούμε το αντηλιακό και το παγωτό. Τρίτη και Τετάρτη θα υπάρξουν πολλά σύννεφα στον ουρανό" απάντησε η μετεωρολόγος Susana Reuder. Και συνέχισε: "Από Πέμπτη ο καιρός θα βελτιωθεί. Θα υπάρχουν μερικά σύννεφα περιστασιακά αλλά κατά βάση θα έχουμε ένα καλό καιρό."

Όσο αφορά τους ανέμους, η μετεωρολόγος έκανε λόγο για ήρεμες συνθήκες. "Μπορεί να φυσάει περιοδικά ένα φρέσκο ​​αεράκι κατά μήκος της ακτής" πρόσθεσε.

Από πλευράς θερμοκρασίας, η Susana Reuder τόνισε: "Απ' την Πέμπτη μπορεί να φτάσει τους 19 - 20 βαθμούς. Βλέπουμε να υπάρχει μια αυξανόμενη τάση στις θερμοκρασίες. Ίσως να είμαστε τυχεροί και να έχουμε πάνω από 20 βαθμούς."

Η μετεωρολόγος ολοκλήρωσε την πρόβλεψή της ως εξής: "Πόσο θα διαρκέσει ο καλός καιρός; Δεν υπάρχει βεβαιότητα πάνω σ' αυτό. Άλλωστε, τίποτα δεν διαρκεί για πάντα, οπότε, δε μπορεί να εξαιρείται απ' αυτόν τον κανόνα ο καιρός."

Πηγή bt.no

Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © FJORD! There Isn't No Way! There Is Norway! (Start 1/1/2021) | Powered by Blogger
Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com