Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΟ HAMMERFEST


Ομάδα αστυνομικών βρισκόταν σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Hammerfest, μια εβδομάδα πριν απ' το μεγάλο ξέσπασμα κρουσμάτων στο Δήμο. Η αστυνομία διερευνάται τώρα για πιθανά αδικήματα.

"Αυτό που μπορώ εγώ να πω είναι ότι στις 12 Μάη, πάνω από 10 αστυνομικοί πήγαν στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Fresh στο Hammerfest. Όπως καταλαβαίνω, το μαγαζί ήταν ανοιχτό στους επισκέπτες που πληρώνουν. Επίσης, υπήρχαν εκεί κι άλλα άτομα που δεν ανήκαν στην αστυνομία" δήλωσε ο Tor Erik Nilsen, αναπληρωτής αρχηγός της αστυνομίας στην περιφέρεια Troms Og Finnmark.

Εκείνη τη μέρα ο Δήμος ακολουθούσε τους εθνικούς κανόνες σχετικά με τον κορονοϊό, οι οποίοι όριζαν ότι κανείς δεν μπορούσε να συγκεντρώσει περισσότερα από 10 άτομα σε μια ιδιωτική εκδήλωση.

Το Hammerfest επλήγη πρόσφατα από μια μεγάλη έκρηξη του κορονοϊού. Συνολικά 222 άτομα έχουν μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ότι έχουν μολυνθεί κατά τη διάρκεια της επιδημίας στο Δήμο και 2.700 άτομα βρίσκονται σε καραντίνα. Αυτό αντιστοιχεί στο 25% του πληθυσμού.

Τώρα ο αναπληρωτής αρχηγός της αστυνομίας Nilsen ελπίζει ότι η έρευνα θ' αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι συνέβη στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης εκείνο το απόγευμα.

Πηγή abcnyheter.no (η φωτογραφία είναι από αρχείο)

Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © FJORD! There Isn't No Way! There Is Norway! (Start 1/1/2021) | Powered by Blogger
Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com