Κυριακή 30 Μαΐου 2021

ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ ΣΤΟ BERGEN


Τα τοπικά μέτρα ελέγχου των λοιμώξεων στο Bergen λήγουν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας κι η πόλη θ' ακολουθήσει και πάλι τους κανόνες που ισχύουν στην επικράτεια.

Η πίεση απ' τις λοιμώξεις δεν έχει αλλάξει τις τελευταίες ημέρες και το Δημοτικό Συμβούλιο πιστεύει ότι δεν υπάρχει λόγος να παραταθούν οι τοπικοί κανονισμοί. Την Κυριακή, μόνο ένα νέο κρούσμα εντοπίστηκε στην πόλη, το οποίο αποτελεί και το χαμηλότερο αριθμό που καταγράφηκε απ' την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

"Πρέπει να ζήσουμε με την πανδημία για λίγο περισσότερο, αλλά από αύριο μπορούμε να κάνουμε ένα μικρό βήμα προς μια ελαφρώς πιο φυσιολογική, καθημερινή ζωή. Τώρα είναι σημαντικό όλοι να ακολουθούν τους εθνικούς κανόνες. Θα κρατήσουμε τους αριθμούς λοίμωξης χαμηλά, θ' αυξήσουμε τους αριθμούς των εμβολιασμένων και μετά θα πάρουμε ξανά τον Μπέργκεν" δήλωσε ο Δημοτικός Σύμβουλος Roger Valhammer.

Οι τοπικοί κανονισμοί στο Bergen δημιουργήθηκαν στις 20 Απρίλη λόγω της αύξησης των κρουσμάτων, προσαρμόστηκαν στις 3 και 12 Μάη και λήγουν την Κυριακή 30 Μάη.

Πηγή abcnyheter.no

Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © FJORD! There Isn't No Way! There Is Norway! (Start 1/1/2021) | Powered by Blogger
Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com