Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

ΤΟ SANDEFJORD ΠΙΕΖΕΤΑΙ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ


Το Sandefjord αυστηροποιεί τα μέτρα για τον κορονοϊό. Τα σχολεία και οι εκδηλώσεις επηρεάζονται σίγουρα ενώ ο αριθμός των ατόμων που μπορούν να συγκεντρώνονται, μειώνεται.

Τις τελευταίες 10 μέρες, σημειώθηκε απότομη αύξηση του επιπέδου μόλυνσης στο Sandefjord. Μόνο τις τελευταίες 3 μέρες, έχουν καταγραφεί 50 κρούσματα.

Οι εκδηλώσεις περιορίζονται αρχικά μέχρι την Τρίτη. Οι ιδιωτικές συγκεντρώσεις έξω απ' το σπίτι μειώνονται από 20 σε 10 άτομα. Σε τελείως εξωτερικούς χώρους, το όριο μειώνεται από 30 σε 20.

Επιτρέπονται εσωτερικές εκδηλώσεις μέχρι 20 άτομα (το νούμερο πριν ήταν 50). Επιπλέον, οι επισκέψεις που θα γίνονται θα είναι περιορισμένες ώστε να μην ξεπερνιούνται τα 5 άτομα συνολικά σε κάθε σπίτι (το νούμερο πριν ήταν 10).

"Θεωρούμε ότι αυτά τα μέτρα είναι στοχευμένα και ουσιαστικά και πιστεύουμε ότι μπορούν να βοηθήσουν στην αντιστροφή της τάσης, ιδίως μεταξύ των νέων όπου βλέπουμε ότι η λοίμωξη εξαπλώνεται περισσότερο αυτή τη στιγμή" δήλωσε ο επικεφαλής Ιατρός του Δήμου, Ole Henrik Augestad.

Πηγή abcnyheter.no

Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © FJORD! There Isn't No Way! There Is Norway! (Start 1/1/2021) | Powered by Blogger
Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com