Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

12 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ ΜΕ ΤΗ HURTIGRUTEN ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ


Η Hurtigruten είναι Nορβηγική ναυτογραμμή που έχει να κάνει με παράκτιες κρουαζιέρες και μεταφορές μέσα στη χώρα. Παρέχει καθημερινή, σταθερή κυκλοφορία όλο το χρόνο σ' ένα αρκετά μεγάλο αριθμό λιμανιών μεταξύ Bergen και Kirkenes.

Λάβετε μέρος λοιπόν σε αξέχαστες διακοπές στη Νορβηγία με τη Hurtigruten. Θα πλησιάσετε τη φύση, θα δοκιμάσετε τοπικές λιχουδιές και θα ζήσετε στιγμές με συναρπαστικές δραστηριότητες! Και για μεγάλους αλλά και για μικρούς!

Μπορεί να ενέχει κάποιο κίνδυνο να κάνετε κράτηση ταξιδιού σε μια εποχή που απ' τη μια υπάρχουν προφυλάξεις και περιορισμοί κι απ' την άλλη αλλάζουν συνεχώς, ωστόσο, η Hurtigruten προσφέρει ασφάλεια καθώς κι ευελιξία στα ταξιδιωτικά σας σχέδια με δωρεάν κράτηση ως και 14 ημέρες πριν απ' την αναχώρηση για όλα τα ταξίδια το 2021. Ειδικά για την ασφάλεια, πρέπει να γνωρίζετε ότι τα ταξίδια αλλά κι οι δραστηριότητες που προσφέρονται επί του σκάφους είναι όλα σύμφωνα με τις τρέχουσες συστάσεις για τον έλεγχο της διασποράς των λοιμώξεων και του ιού. Η Hurtigruten έχει αυστηρές διαδικασίες και προδιαγραφές ακριβώς για να διασφαλίζει τη δική σας προστασία.

Αν θέλετε να έχετε ένα ονειρεμένο καλοκαίρι που θα σας μείνει, μάλιστα, αξέχαστο, μη διστάσετε ν' ακολουθήσετε τη Hurtigruten σ' ένα απ' τα πιο όμορφα θαλάσσια ταξίδια στον κόσμο. Ακολουθούν 12 λόγοι που θα σας πείσουν γι' αυτό:

1. Ταξιδέψτε Κάτω Απ' Τον Ήλιο Του Μεσονυκτίου

Βόρεια του Αρκτικού Κύκλου μπορείτε να ζήσετε τη ζεστασιά και τη μαγεία του ήλιου του μεσονυκτίου. Είναι μια πολύ ιδιαίτερη εμπειρία για να περάσετε τα νησιά, τα βουνά και τα φιόρδ, με πλήρες φως, τα μεσάνυχτα! Κάντε κράτηση τώρα κι εξοικονομήστε ως και 25% στις διακοπές σας στη Νορβηγία. Τα παιδιά ταξιδεύουν στη μισή τιμή!

2. Συνδυάστε Τις Διακοπές Με Τη Hurtigruten Μαζί Με Το Αυτοκίνητο

Γνωρίζετε ότι μπορείτε να πάρετε το αυτοκίνητο στο πλοίο; Παρκάρετε το αυτοκίνητό σας και χαλαρώστε αφήνοντας αυτό το περιπετειώδες ταξίδι στις Νορβηγικές ακτές να είναι το επίκεντρο των διακοπών σας.

3. Θα Έχετε Μια Καλή Διαμονή Στη Θάλασσα

Μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία από άνετες καμπίνες με καλά κρεβάτια. Τα πλοία έχουν σχεδιαστεί για να σας φέρουν κοντά στη φύση κι ειδικά στην άγρια ​​φύση. Στα μεγάλα σαλόνια υπάρχει άφθονος χώρος ώστε να μπορείτε να καθίσετε άνετα κι απλά να απολαύσετε πανοραμικά τη θέα.

4. Ένα Γευστικό Πιάτο Στη Μέση Του Ταξιδιού

Καθώς η Hurtigruten επισκέπτεται 34 λιμάνια, η κουζίνα έχει καθημερινά μοναδική πρόσβαση σε φρέσκα υλικά από τοπικούς προμηθευτές. Το μενού περιλαμβάνει τα πάντα, από μπακαλιάρο και βασιλικό καβούρι ως τάρανδο και τοπικά τυριά!

5. Επιλέξτε Ανάμεσα Σε 90 Εκδρομές

Η επιλογή της σωστής εκδρομής μπορεί να προσθέσει την ουσιαστική απολαυστική πινελιά στο ταξίδι σας. Η Hurtigruten προσφέρει πάνω από 90 διαφορετικές εκδρομές και δραστηριότητες ώστε να μπορείτε σίγουρα να βρείτε κάτι που να ταιριάζει στις προτιμήσεις και τα ενδιαφέροντά σας.

6. Μικροί Εξερευνητές

Έχετε ένα μικρό εξερευνητή στην οικογένεια; Κατά τη διάρκεια των κοινών διακοπών σας, η Hurtigruten έχει σε εφαρμογή το πρόγραμμα Young Explorer, όπου τα παιδιά ηλικίας 6 ως 12 ετών μπορούν να εξερευνήσουν την όμορφη κι ανέγγιχτη φύση. Τα παιδιά φτάνουν κοντά στην πρωτόγονη κι άγρια ​​φύση, μαθαίνοντας ταυτόχρονα για τους Βίκινγκς και τους διάσημους εξερευνητές.


7. Μεγαλοπρεπές Geirangerfjord

Τα ταξίδια της Hurtigruten μέσω του Geirangerfjord είναι μια μοναδική εμπειρία που προσφέρεται το καλοκαίρι απ' τον Ιούνη ως τον Αύγουστο σε διαδρομές προς το βορά. Το ταξίδι στο φιόρδ αυτό είναι από μόνο του θεαματικό!

8. Καγιάκ

Πλησιάστε τα στοιχεία και τη θαλάσσια άγρια ​​φύση με το καγιάκ στη θάλασσα. Αρκετά μέρη κατά μήκος των Νορβηγικών ακτών προσφέρονται για περιηγήσεις με τοπικούς οδηγούς. Οργανώνονται εκδρομές με κανό σε μέρη όπως Tromsø, Helgeland και Trondheim.

9. Προσαρμόστε Τις Διακοπές Σας

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικούς τύπους ταξιδιών που διαρκούν από 2 ως 12 μέρες. Μπορείτε να προσαρμόσετε το ταξίδι σας έτσι ώστε να έχετε ακριβώς την εμπειρία που θέλετε, περνώντας ενδεχομένως περισσότερο χρόνο στα μέρη που εσείς επιθυμείτε.

10. Συναρπαστικές Πεζοπορίες

Οι ευκαιρίες πεζοπορίας είναι πολλές όταν ταξιδεύετε με τη Hurtigruten. Μπορείτε να εξερευνήσετε μέρη μόνοι σας ή να συμμετάσχετε σε πεζοπορίες με οδηγό στα βουνά. Μπορείτε, επίσης, να συμμετάσχετε σε συναρπαστικούς περιπάτους στις εκάστοτε πόλεις που επισκέπτεται το πλοίο της Hurtigruten.

11. Σαφάρι Θαλάσσιου Αετού

Γνωρίστε το μαγευτικό θαλάσσιο αετό από κοντά! Στο Trollfjord μπορείτε να πάτε με μικρότερο σκάφος και να κάνετε πορεία στη θάλασσα για να συναντήσετε το μεγαλύτερο αρπακτικό της Ευρώπης.

12. Ταξιδέψτε Με Τους Ειδικούς

Η Hurtigruten αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ζωής στις Νορβηγικές ακτές για σχεδόν 130 χρόνια! Γι' αυτό κι είναι μοναδική ευκαιρία να πλησιάστε τη φύση με τους παράκτιους οδηγούς της Hurtigruten και να μάθετε για την άγρια ​​φύση, τον πολιτισμό και τα φυσικά φαινόμενα, τόσο στη θάλασσα όσο και στα βουνά.


Ταξιδέψτε λοιπόν απ' την κορυφή του ενός βουνού στην κορυφή του άλλου κι απ' το ένα φιόρδ στο άλλο! Hurtigruten! Ο καλύτερος τρόπος για ν' απολαύσετε τις Νορβηγικές ακτές αυτό το καλοκαίρι!

Πληροφορίες Για Τη Γραμμή Hurtigruten:
Διεύθυνση: Storgata 70, 9008 Tromsø
Τηλέφωνο: +47 970 57 030
e-mail: booking@hurtigruten.com

Φωτογραφίες:
1. Το πλοίο Spitsbergen της γραμμής Hurtigruten
2. Το εσωτερικό του πλοίου Roald Amundsen της γραμμής Hurtigruten
3. Το πλοίο Richard With της γραμμής Hurtigruten σε λιμάνι

Πηγή vg.no και hurtigruten.no

Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © FJORD! There Isn't No Way! There Is Norway! (Start 1/1/2021) | Powered by Blogger
Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com