Σάββατο 8 Μαΐου 2021

ΕΛΛΑΔΑ - ΝΟΡΒΗΓΙΑ 3 - 0 ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ EUROVOLLEY


Η Εθνική γυναικών της Ελλάδας μπήκε με το δεξί στον προκριματικό όμιλο του Ευρωβόλεϊ 2021, που φιλοξενείται στη Λάρισα, επικρατώντας με 3 - 0 της Νορβηγίας.

Τα κορίτσια της Εθνικής Ελλάδας χρειάστηκαν 65 λεπτά για να καταβάλλουν την αντίσταση της μαχητικής Νορβηγίας η οποία στο πρώτο και στο τρίτο σετ ήταν αρκετά ανταγωνιστική μέχρι τον 16ο πόντο αλλά στο τέλος η Ελληνική ομάδα πήρε δίκαια κι άνετα τη νίκη.

Οι δύο προπονητές δήλωσαν σχετικά:

Για την Ελλάδα (Γκιγιέρμο Ναράνχο): «Αν και δεν κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι, πράγμα λογικό γιατί ήταν πρεμιέρα, καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη χωρίς απώλειες κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Θα πρέπει όμως να ξεχάσουμε αμέσως το παιχνίδι και να συγκεντρωθούμε για το παιχνίδι με την Ισπανία, η οποία πήρε μεγάλη νίκη νωρίτερα επί της Αυστρίας».

Για τη Νορβηγία (Έλκο Μπέιγλ): «Πρέπει να συγχαρώ την Ελλάδα για τη νίκη της. Εμείς κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε αλλά ήταν ξεκάθαρο ότι η αντίπαλη ομάδα έπαιζε σε άλλο επίπεδο. Είμαι ευχαριστημένος απ' τον τρόπο που παίξαμε κι ελπίζω να δείξουμε το ίδιο πρόσωπο και στα υπόλοιπα παιχνίδια».

Πηγή newsit.gr

Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © FJORD! There Isn't No Way! There Is Norway! (Start 1/1/2021) | Powered by Blogger
Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com