Κυριακή 4 Απριλίου 2021

ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙΤΕ ΝΕΕΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2022!


Η ακτή είναι το σπίτι μας εδώ και σχεδόν 130 χρόνια! Η χαρά μας είναι τόσο μεγάλη όπως και τότε που ξεκινήσαμε, το 1893! Κάθε μέρα επισκεπτόμαστε νέα λιμάνια. Κλείστε ένα ταξίδι μαζί μας για το 2022 και νιώστε την αμοιβαία και γνήσια χαρά του να είστε μέρος της ιστορίας και της καθημερινής ζωής κατά μήκος της ακτής. Ονειρευτείτε νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες το 2022.

Με τη Hurtigruten έχετε, μακράν, την καλύτερη θέα κι εμπειρία στις Νορβηγικές ακτές! Οι επισκέπτες μας δε μένουν ικανοποιημένοι μόνο επειδή βλέπουν και παρακολουθούν αλλά, κυρίως, επειδή βιώνουν! Βαθιά φιόρδ, δεκάδες χιλιάδες νησίδες, αιχμηρές βουνοκορφές κι ακραία φύση! Οι επισκέπτες των πλοίων μας, μέσα από πάνω από 90 εκδρομές που μπορούν να επιλέξουν, απολαμβάνουν πάντα το ποικίλο παράκτιο τοπίο μεταξύ Μπέργκεν και Κίρκενες.

Η φιλοσοφία μας βασίζεται σε τοπικές λιχουδιές και γενικά σε φαγητά που προορίζονται για "μικρή απόσταση". Με την "παράκτια κουζίνα της Νορβηγίας", οι επισκέπτες μας μπορούν ν' απολαύσουν ένα μεγάλο εύρος γεύσεων. 40 τοπικοί προμηθευτές μας παραδίδουν αγαθά σε 15 λιμάνια και πάνω απ' το 80% όλων των αγορών μας προέρχονται από τοπικούς προμηθευτές.

Το ταξίδι στις τέσσερις εποχές γίνεται πραγματικότητα! Οι δραστηριότητες στο πλοίο, το φαγητό που σερβίρουμε αλλά κι οι εκδρομές που προγραμματίζουμε για σας, αλλάζουν για ν' αντικατοπτρίζουν τις εποχές και τα νερά στα οποία ταξιδεύουμε. Ένα πράγμα είναι σίγουρο. Με τη Hurtigruten έχετε τη μοναδική ευκαιρία να κάνετε ένα απ' τα πιο όμορφα θαλάσσια ταξίδια στον κόσμο, ανεξάρτητα απ' το πότε ταξιδεύετε μαζί μας. Κάθε σεζόν σας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσετε τη Hurtigruten και τις ακτές μας μ' ένα νέο τρόπο.

Πηγή hurtigruten.no

Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © FJORD! There Isn't No Way! There Is Norway! (Start 1/1/2021) | Powered by Blogger
Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com