Κυριακή 18 Απριλίου 2021

ΚΑΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΑΠ' ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ


"Ο καιρός δεν είναι σταθερός κι ο Απρίλης μπορεί ν' αλλάξει δραστικά! Παρόλο που είναι καλά τώρα, σε λίγες μέρες θα χειροτερέψει" δήλωσε ο κρατικός μετεωρολόγος Kristen Gislefoss.

Ο μετεωρολόγος είπε αναλυτικά: "Το Σαββατοκύριακο χαρακτηρίστηκε από ήλιο και ζεστές θερμοκρασίες σε πολλά μέρη και δελέασε τους ανθρώπους που έχουν κουραστεί απ' την παραμονή τους στο σπίτι, σε υπαίθριες δραστηριότητες. Ωστόσο, παρόλο που οι θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια της μέρας είναι αρκετά υψηλές (καθαρός καιρός με αδύνατο άνεμο), είναι χαμηλότερες τη νύχτα. Ειδικά, σήμερα, μόνο η περιοχή του Agder και το βορειότερο τμήμα του Finnmark "σκεπάστηκαν" με σύννεφα.

Ο καλός καιρός συνεχίζεται κι αύριο Δευτέρα καθώς και σε τμήμα της Τρίτης. Αυτό σημαίνει πως απ' τα δυτικά θα υπάρξει υετός (βροχή ή χιόνι) που θα χαλάσει τον καιρό ο οποίος θα γίνει πιο κρύος. Η Δυτική Νορβηγία θα πάρει μια πρώτη γεύση, ενώ η Ανατολική θα ακολουθήσει την Τετάρτη το βράδυ. Αλλά αυτό είναι, ακριβώς, χαρακτηριστικό του Απρίλη."

Οι μετεωρολόγοι έκαναν, επίσης, μια καταγραφή του αριθμού των ηλιόλουστων ημερών μέχρι τώρα τον Απρίλη και το Oslo είναι η πόλη που βρίσκεται μπροστά με 128 ώρες ηλιοφάνειας, σε σύγκριση με 81 ώρες στο Bergen και μόλις 42 ώρες στο Tromsø.

Πηγή abcnyheter.no

Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © FJORD! There Isn't No Way! There Is Norway! (Start 1/1/2021) | Powered by Blogger
Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com