Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

Η ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ


Η σημαντική αύξηση των πωλήσεων στα αυτοκινούμενα εκλαμβάνεται θετικά ως μια ένδειξη ότι πολλά άτομα αναμένουν φέτος να κάνουν διακοπές στη Νορβηγία.

Με την υπάρχουσα πανδημία, υπάρχει η γενική εκτίμηση ότι είναι αρκετά πιθανό πολλοί να θεωρήσουν ασφαλέστερο να κάνουν διακοπές σε αυτοκινούμενο ή τροχόσπιτο και να παραμείνουν στη χώρα παρά να επιβιβαστούν σε αεροπλάνο με προορισμό άλλα μέρη του κόσμου.

Η πανδημία του κορονοϊού, δυστυχώς, χάλασε τις διακοπές για τους περισσότερους, πέρυσι. Το τι θα γίνει φέτος είναι ακόμα αβέβαιο, αλλά υπάρχουν πολλές ενδείξεις ότι μπορούν να προγραμματιστούν διακοπές αυτό το καλοκαίρι.

Αυτό το πιστεύουν πολλοί κι ο δείκτης των πωλήσεων όσο αφορά τα τροχόσπιτα και τα αυτοκινούμενα είναι ένας καλός δείκτης, και, μάλιστα, με ανοδική τάση. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένες πωλήσεις αυξήθηκαν συνολικά κατά 17%, σε σύγκριση με πέρυσι.

Αναλυτικά, απ' την 1η Γενάρη ως τα μέσα Μάρτη του τρέχοντος έτους, πωλήθηκαν 532 νέα αυτοκινούμενα και τροχόσπιτα. Πέρυσι, ο αριθμός ήταν 454, γεγονός που σημαίνει αύξηση λίγο περισσότερο από 17% για την ίδια περίοδο φέτος. Και δεν θα είναι έκπληξη αν αυτή η καλή πορεία των πωλήσεων συνεχιστεί καθώς πλησιάζει η περίοδος των καλοκαιρινών διακοπών.

Είναι γεγονός, άλλωστε, ότι οι διακοπές σε αυτοκινούμενα και τροχόσπιτα είναι πλέον πολύ δημοφιλείς στη χώρα κι αυτή τη στιγμή υπάρχουν σχεδόν 175.000 συνολικά εγγεγραμμένα οχήματα (120.000 περίπου τροχόσπιτα και 55.000 περίπου αυτοκινούμενα).

Θυμίζουμε ότι ένα ολοκαίνουργιο και καλά εξοπλισμένο αυτοκινούμενο συνήθως κοστίζει από 800.000 - 900.000 Νορβηγικές Κορώνες (ΝΟΚ) αλλά από κει και πέρα, όποιος επιθυμεί, μπορεί να ξοδέψει περισσότερα, σύμφωνα με την οικονομική του δυνατότητα, τις ανάγκες του και τις προτιμήσεις του.

Έτσι κι αλλιώς, τα αυτοκινούμενα προσφέρουν μεγάλες δόσεις άνεσης και πολυτέλειας. Αναμφίβολα, έχουμε να κάνουμε με τη μοναδική εμπειρία ενός αποκλειστικού δωματίου ξενοδοχείου πάνω σε τροχούς, με όλη την ευελιξία που αυτό συνεπάγεται!

Πηγή abcnyheter.no

Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © FJORD! There Isn't No Way! There Is Norway! (Start 1/1/2021) | Powered by Blogger
Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com