Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΙ Ο MANAGER ΤΟΥ ERLING HAALAND ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ


Ο πατέρας του εικονιζόμενου Erling Haaland, Alfie, κι ο Manager του παίχτη, Mino Raiola, φωτογραφήθηκαν στα αεροδρόμια της Βαρκελώνης και της Μαδρίτης την Πέμπτη. Σύμφωνα με διάφορα μέσα ενημέρωσης, έχουν πραγματοποιηθεί συναντήσεις με τους προέδρους των μεγάλων ομάδων Real και Barcelona.

Η Sky Sports γράφει ότι ο πατέρας κι ο manager του Haaland έχουν επαφές με τη Real και τη Barcelona κι ότι σχεδιάζουν, επίσης, να συναντήσουν και τους πέντε κορυφαίους συλλόγους που ενδιαφέρονται ν' αποκτήσουν το Haaland.

Η NTB προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον πατέρα και τον manager του Haaland, χωρίς όμως να πάρει απάντηση.

Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην Μπορούσια Ντόρτμουντ τον τελευταίο χρόνο. Εκεί πραγματοποίησε μια σειρά από καλές εμφανίσεις και πέτυχε 49 γκολ στα παιχνίδια που αγωνίστηκε, γεγονός που αύξησε τη φήμη του!

Ο Ντόρτμουντ θ' απαντήσει την Πέμπτη στις αναφορές των μέσων ενημέρωσης σχετικά με το προαναφερόμενο ταξίδι στην Ισπανία. Ο 20χρονος σκόρερ έχει συμβόλαιο ως το 2024. Σε περίπτωση που φύγει απ' τη Γερμανία φέτος το καλοκαίρι, η ομάδα που θα τον αποκτήσει θα πρέπει να πληρώσει ρήτρα. Σύμφωνα, μάλιστα, με πρόσφατα δημοσιεύματα, η Μπορούσια Ντόρτμουντ θα απαιτήσει 180 εκατ. € για ν' αφήσει τον Erling Haaland μετά τη λήξη της σεζόν.

Πηγή abcnyheter.no

Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © FJORD! There Isn't No Way! There Is Norway! (Start 1/1/2021) | Powered by Blogger
Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com