Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

Ο ΔΗΜΟΣ ÅLESUND ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΖΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ


Ο Δήμος Ålesund βρίσκεται σε διάλογο με την Sparebanken Møre Arena (αίθουσα πολλαπλών χρήσεων σχετικά με δραστηριότητες κι εκδηλώσεις που αφορούν τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και τις επιχειρήσεις) για να ενοικιάσει την αίθουσα αυτή με σκοπό το μαζικό εμβολιασμό. Δεν έχει υπάρξει ακόμα συμφωνία καθώς εκκρεμούν πολλά ζητήματα που πρέπει να διευκρινιστούν.

"Ο Δήμος χρειάζεται ένα μεγάλο χώρο για μαζικό εμβολιασμό. Παίρνουμε πλέον περισσότερες δόσεις εμβολίου, ειδικά το Μάη και τον Ιούνη, και χρειαζόμαστε ένα κατάλληλο μέρος για τον εμβολιασμό ως και 1.000 ατόμων τη μέρα. Ο νέος μεταλλαγμένος ιός μάς υποχρεώνει να λαμβάνουμε υπόψη μας και τις αποστάσεις που πρέπει να τηρούνται" λέει ο επικεφαλής ιατρός Olav Mestad.

Ο Δήμος θεωρεί ότι αυτός ο χώρος είναι ο μόνος που εξυπηρετεί το σκοπό αυτό. Επιπλέον, προσφέρει πολλές θέσεις για στάθμευση. Επιπροσθέτως, οι αθλητικές δραστηριότητες στο Sparebanken Møre Arena είναι πολύ λίγες την τρέχουσα περίοδο με αποτέλεσμα η αίθουσα να είναι κατάλληλη για τον επιθυμητό σκοπό που δεν είναι άλλος απ' το μαζικό εμβολιασμό.

Αναμένονται κι άλλες ανακοινώσεις και θα δοθούν περισσότερες πληροφορίες απ' το Δήμο.

Πηγή alesund.kommune.no

Στη φωτογραφία εικονίζεται το Δημαρχείο της πόλης Ålesund.

Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © FJORD! There Isn't No Way! There Is Norway! (Start 1/1/2021) | Powered by Blogger
Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com