Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ EMA: "ΑΡΧΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ"


Ο επικεφαλής Ιατρός Pål André Holme είναι χαρούμενος που ο υπεύθυνος εμβολιασμών της Ε.Ε. βλέπει τώρα μια σύνδεση και σχέση μεταξύ του εμβολίου της Astra Zeneca και των θρομβώσεων, αλλά πιστεύει ότι στο διάστημα αυτό αναλώθηκε πολύς χρόνος.

"Είμαστε πεπεισμένοι ότι το εμβόλιο έχει προκαλέσει άσχημες αντιδράσεις. Δεν υπάρχει αμφιβολία γι' αυτό και τώρα αρχίζουν να το καταλαβαίνουν κι άλλοι", δήλωσε ο  P. A. Holme.

Ο επικεφαλής Ιατρός του OUS επισημαίνει ότι η ερευνητική ομάδα του Rikshospitalet της οποίας ηγείται, έχει εντοπίσει αυτήν την αρνητική σχέση εδώ και πάνω από 20 μέρες. Ο ίδιος τώρα πιστεύει ότι η Ε.Ε. οφείλει πλέον να ενημερώσει τον κατάλογο των παρενεργειών του εμβολίου.

Την Τρίτη, έγινε γνωστό ότι ο υπεύθυνος εμβολίων στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (E.M.A.), Marco Cavaleri, δήλωσε σε συνέντευξή του στην Ιταλική εφημερίδα "Il Messaggero" ότι πιστεύει τώρα πως υπάρχει σαφής σχέση μεταξύ του εμβολίου της Astra Zeneca και των θρομβώσεων. Ωστόσο, ο EMA δεν έχει ολοκληρώσει επίσημα την υπόθεση.

Πηγή abcnyheter.no

Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © FJORD! There Isn't No Way! There Is Norway! (Start 1/1/2021) | Powered by Blogger
Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com