Τρίτη 6 Απριλίου 2021

ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ KIRKENES


Στις 12 Οκτώβρη 2018 άνοιξε στην πόλη Kirkenes ένα νέο Νοσοκομείο (στην ουσία έγινε μια εντυπωσιακή επέκταση) το οποίο χάρισε στους ασθενείς και το προσωπικό του κάτι σα μια νέα ζωή! Είναι εξαιρετικά ευχάριστο ότι αυτή η προσπάθεια ανανέωσης αποτέλεσε μέρος μιας μεγάλης πρωτοβουλίας για την υγεία, απ' τις μεγαλύτερες όλων των εποχών για τη χώρα.

Ήταν υπέροχο όταν το Νοσοκομείο Kirkenes ολοκληρώθηκε το 1955 κι οι πρώτοι ασθενείς μπόρεσαν να το χρησιμοποιήσουν. Το Νοσοκομείο στο Prestøya ήταν ένα απ' τα 2 Νοσοκομεία της περιοχής που χτίστηκαν με σκοπό την ανοικοδόμηση μετά την κατεδάφιση κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, στα πλαίσια πάντα μιας σημαντικής ώθησης στην υγειονομική περίθαλψη στο βορειότερο τμήμα της χώρας. Το άλλο ήταν το Νοσοκομείο της πόλης Hammerfest. Από την κατασκευή τους τη δεκαετία του 1950, τα Νοσοκομεία έχουν εκσυγχρονιστεί πολλές φορές. Επιπλέον, έχουν επεκταθεί. Στην πόλη Kirkenes το Νοσοκομείο επεκτάθηκε και πήρε μεγάλες διαστάσεις το 1978, ενώ στο Hammerfest, κάπου στα 1985.

Το σκεπτικό στη Νορβηγία είναι οι κτιριακές εγκαταστάσεις κι ο εξοπλισμός των Νοσηλευτικών Μονάδων να χαρακτηρίζονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις της σύγχρονης Ιατρικής και της Τεχνολογίας ώστε το κάθε Νοσοκομείο να λειτουργεί ως ορόσημο!

Πηγή finnmarkssykehuset.no (η ανάρτηση αποτελεί ένα μικρό απόσπασμα του πρωτότυπου)

Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © FJORD! There Isn't No Way! There Is Norway! (Start 1/1/2021) | Powered by Blogger
Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com