Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

Ο ΝΕΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ØIF ARENDAL


Ο Erik Smedsrud παραιτήθηκε μετά από 25 χρόνια προσφοράς στην ομάδα έχοντας αναλάβει όλο αυτό το διάστημα πολλές θέσεις. Στην ετήσια συνεδρίαση της Δευτέρας, ο Bjørn Jensen εξελέγη ομόφωνα ο νέος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ØIF Arendal. Ο Bjørn Jensen έχει μια μακροχρόνια θητεία στον ØIF Arendal. Η κόρη του είναι επίσης ενεργός παίκτης χάντμπολ.

"Είπα να γίνω ο νέος ηγέτης γιατί πιστεύω στους ανθρώπους που διευθύνουν το σύλλογο. Θα διαδεχθώ τον Erik Smedsrud, που ήταν Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου για μεγάλο χρονικό διάστημα", είπε, ξεκινώντας την ομιλία του ο Bjørn Jensen. Και συνέχισε:

"Μέσα σε μια περίοδο αβεβαιότητας - αυτό φαίνεται κι απ' τη γενική κατάσταση της κοινωνίας μας - η ομάδα μας μπαίνει σε μια νέα περιπέτεια. Κοιτάζουμε λοιπόν μπροστά, εγώ είμαι ταπεινός αλλά ταυτόχρονα κι ενθουσιασμένος για το τι μπορούμε να επιτύχουμε μαζί τα επόμενα χρόνια."
 
Στην ετήσια συνάντηση παρουσιάστηκε, επίσης, ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο που δείχνει την πορεία και το πλάνο του συλλόγου ως το 2025. Ο νέος Πρόεδρος τόνισε σχετικά:

"Η ομάδα αλλά κι όλη η πόλη μπορούν να περιμένουν πολλά, ειδικά, αν αυτός ο σχεδιασμός γίνει πραγματικότητα. Το κλειδί είναι η δουλειά κι η στρατηγική για να υπάρχει πρόοδος με την πάροδο του χρόνου. Όσο εύκολο είναι να καταστρώνονται σχέδια τόσο δύσκολο είναι να πραγματοποιούνται. Η πρόκληση εδώ είναι τεράστια αλλά η κινητήρια μου δύναμη σ' όλο αυτό είναι η πεποίθηση ότι μπορούμε να οικοδομήσουμε πάνω στα καλά θεμέλια που ήδη υπάρχουν. Το μυστικό είναι να κάνουμε μικρά, νέα βήματα κάθε μέρα. Δεν θα το έλεγα αυτό αν η πίστη μου στους ανθρώπους του συλλόγου δεν ήταν ισχυρή. Στην πραγματικότητα, για τα επόμενα χρόνια, θα δημιουργήσουμε μια νέα κι ωραία περιπέτεια για την ομάδα μας. Για όσους δεν έχουν διαβάσει το σχέδιο, αυτό περιέχει μια σειρά από σημεία που στοχεύουν απ' τη μια ο σύλλογος ν' ανακτήσει τη θέση του ως ο καλύτερος της χώρας κι απ' την άλλη να στέκεται επάξια απέναντι σε μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς συλλόγους."

Κι ο νέος πρόεδρος κατέληξε: "Η ομάδα μας έχει τις προϋποθέσεις να γίνει ένας πόλος που μπορεί όχι μόνο να συγκεντρώσει και να συσπειρώσει τους Νότιους Νορβηγούς αλλά και να κάνει περήφανους όλους τους Νορβηγούς! Αναμφίβολα, είναι ένα ισχυρό όραμα, αλλά εγώ πιστεύω σ' αυτό καθώς το νέο Διοικητικό Συμβούλιο διαθέτει την εμπειρία."

Πηγή fvn.no/sport/lokalsporten

Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © FJORD! There Isn't No Way! There Is Norway! (Start 1/1/2021) | Powered by Blogger
Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com