Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

CASPER RUUD: Ο RAFAEL NADAL ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΜΟΥ


Ο νεαρός Νορβηγός τενίστας Κάσπερ Ρούουντ (γεννημένος στις 22/12/1998), βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 25η θέση της παγκόσμιας κατάταξης και βελτιώνεται συνεχώς! Είναι εξαιρετικός τόσο στο χώμα, όσο και στα Hardcourts.

Το 2018, ο τενίστας κι η οικογένειά του επισκέφτηκαν την Ακαδημία Nadal στη Μαγιόρκα, όπου ο ίδιος κι η αδελφή του ξεκίνησαν μαθήματα με το θρυλικό Τόνι Ναδάλ. Άξιο αναφοράς είναι πως είχε την ευκαιρία να προπονηθεί και με τον Ράφα. Το 2019, ο Νορβηγός πέρασε περίπου 60 τενίστες (!) στη λίστα της ATP, διότι κέρδισε 23 αγώνες στο tour κι έφτασε στον πρώτο του τελικό στο Χιούστον.

Ο Ρούουντ δούλεψε κι εξακολουθεί να δουλεύει πολύ σκληρά πάνω στο παιχνίδι του. Το 2020 πέτυχε πολύ μεγάλες νίκες και μπήκε στο Top 30. Το Νο 25 πλέον στην παγκόσμια κατάταξη, αποκάλυψε πρόσφατα πως το είδωλό του είναι ο Ραφαέλ Ναδάλ.

"Ο Ραφαέλ Ναδάλ είναι ένας απ' τους καλύτερους τενίστες όλων των εποχών. Τον θαυμάζω από τότε που άρχισα να βλέπω τένις. Είναι το είδωλό μου. Θυμάμαι ότι ήταν ο πρώτος που είδα στην τηλεόραση", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κάσπερ Ρούουντ για τον Ισπανό θρύλο. "Είναι ένας απ' τους λόγους που ήθελα να κάνω επαγγελματική καριέρα. Η προπόνηση μαζί του, μου έδινε μεγάλο κίνητρο. Παρά το γεγονός ότι έχει κερδίσει σχεδόν τα πάντα, είναι εξαιρετικά ταπεινός κι εργάζεται σκληρά", δήλωσε ο Νορβηγός αθλητής.

Πηγή tennis24.gr

Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © FJORD! There Isn't No Way! There Is Norway! (Start 1/1/2021) | Powered by Blogger
Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com