Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021

ΑΘΛΗΤΙΚΑ: ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 12 ΑΠΡΙΛΗ


Παρόλο που το handball κι η κοινωνία εισέρχονται σε μια νέα δύσκολη περίοδο ως τις 12 Απρίλη, εμείς μπορούμε να εκλάβουμε αυτή την αποχή απ' το άθλημα με θετική έννοια, με τη μορφή δηλαδή μιας αναπλήρωσης.

Η Αρχές της χώρας την Τρίτη το βράδυ αποφάσισαν νέους κι ισχυρούς περιορισμούς στην κυκλοφορία μαζί με άλλα μέτρα για τη μείωση της διασποράς του ιού. Η 12η Απρίλη είναι το κομβικό χρονικό σημείο που θα δείξει αν θα υπάρξει έναρξη για τα play - off αυτή την άνοιξη.

Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε αλλά και ν' απολαύσουμε, περιμένοντας, πάντα, να έρθουν οι στιγμές για να δούμε ωραίους αγώνες handball: Είναι το ίδιο το Πάσχα αλλά, για τον καθένα από μας, υπάρχει κι η οικογένειά του που τον περιμένει να περάσει όσο πιο ευχάριστα γίνεται!

Μεγάλη Παρασκευή Kαι Δεύτερη Μέρα Του Πάσχα

Είναι μέρες του Πάσχα αλλά είναι καιρός, επίσης, για handball. Βλέποντας τα πράγματα με μια Νορβηγική οπτική, οι δύο αγώνες της ομάδας του Elverum εναντίον της Barcelona στο Champions League θα ανεβάσουν λίγο τη διάθεση αλλά και την αγωνία σε πάρα πολλά σπίτια. Μπορεί ο ØIF Arendal να είναι ανταγωνιστής στο γήπεδο, έχει όμως μια βασική αρχή: Όταν οι Νορβηγικοί σύλλογοι παίζουν στην Ευρώπη, χαιρετίζουμε ο ένας τον άλλον! Ο πρώτος αγώνας της ομάδας του Elverum εναντίον της Barcelona θα διεξαχθεί τη Μεγάλη Παρασκευή 2 Απρίλη στις 18:45 στην πόλη της Ισπανίας. Ο επαναληπτικός αγώνας θα γίνει τη δεύτερη ημέρα του Πάσχα, στην ίδια πόλη, προς ικανοποίηση των αυστηρών οδηγιών για περιορισμό της διασποράς του ιού. Η έναρξη του αγώνα τη δεύτερη ημέρα του Πάσχα είναι, επίσης, στις 18:45. Οι αγώνες μεταδίδονται στο Viasat.

Πηγή oifarendal.no

Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © FJORD! There Isn't No Way! There Is Norway! (Start 1/1/2021) | Powered by Blogger
Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com